Referenties

Lees de ervaringen van gasten die DJ SenS hebben geboekt.

Altijd genieten als DJ SenS draait! Van harte aanbevolen voor elk feest. Ik heb twee ervaringen: op het feest van mijn ouders kreeg ze iedereen op de dansvloer, jong & oud. Op het trouwfeest van goede vrienden ben ik volledig los gegaan .. heerlijk .. behalve de spierpijn de volgende dag

Hilde SwetsHouten

Geweldig huwelijksfeest gehad, met name door de goede opbouw van de muziek tijdens het feest. Erg veel enthousiaste reacties gekregen, dus zeker een aanrader!

Jordi en KatelijnEtten-Leur

Bedankt! Het was weer een geweldige avond. Je weet iedere keer weer de juiste muziek te vinden om iedereen op de dansvloer te krijgen. We hebben genoten!

Marijke van DoornDordrecht

Wat was dat een heerlijke start van het nieuwe jaar met het dansfeest bij Zuiderlicht! Al vroeg op de avond stond de dansvloer helemaal vol. Lekkere swingende muziek mix. DJ Sens doet haar naam eer aan!

Joes Bink

Wij hadden een geweldige feestavond. DJ Sens draait inderdaad de sterren van de hemel zoals te lezen valt op haar website. Ze swingt zelf vrolijk mee. Haar enthousiasme brengt ze over op haar publiek. De vele verzoeknummers waren ook geen probleem. Goede muziek en een goede timing. DJ Sens is TOP!

Toon JansseNijmegen
© Copyright DJSenS - Photography: Kirima Photograhy and Albert Joosen